Komenskega 14
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.: +386 1 43 11 183
Fax.: +386 1 431 1293
E-mail: vilpo @ siol.net

Hidravlične dvižne mize

Hitro in učinkovito dviganje in spuščanje bremena, zanesljivo delovanje, preprosto vzdrževanje.

Hidravlična dvižna miza je namenjena za premoščanje višinske razlike med tovornim vozilom in razkladalnim podestom. Namenjena je predvsem uporabi v skladiščnim objektih. Pomol mize služi za premoščanje razdalje med betonskim podestom in zabojem tovornega vozila. Hidravlična pregibna miza je lahko v skladiščni objekt vgrajena samostojno ali v kombinaciji z ekspeditnim tunelom in vrati, pri čemer je delovanje vrat in pregibne mize usklajeno preko električnega krmiljenja.

 

 

Podjetje VILPO hidravlične dvižne mize projektira, izdeluje, montira in vzdržuje. Nosilnost, velikost, višinodviganja in hitrost prilagodimo želji kupca.Zagotavljamo 12 mesečno garancijo na vse sestavne dele.Hidravlične dvižne mize so plod lastnega razvoja in izkušenj. Izdelane so iz kvalitetnih materialov in komponent s premišljenimi rešitvami, ki zagotavljajo preprosto in varno upravljanje in izpolnjujejo vse varnostne predpise.

 

Da je vzdrževanje čimbolj preprosto, smo vsa ležajna mesta opremili s posebnimi drsnimi pušami, ki ne zahtevajo pogostega vzdrževanja.Vse jekleni deli so peskani in elektrostatično barvani, kar zagotavlja lep izgled in dolgotrajno protikorozijsko zaščito.Vgrajene hidravlične komponente s svojo kvaliteto zagotavljajo dolgotrajno nemoteno delovanje.Za varno delo so dvižne mize opremljene z različnimi elementi kot so varnostne letve ali varnostne zavese in zaščite proti cevnemu lomu.