Komenskega 14
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel.: +386 1 43 11 183
Fax.: +386 1 431 1293
E-mail: vilpo @ siol.net

Hidravlične pregibne mize

Hitro in učinkovito upravljanje, zanesljivo delovanje, preprosto vzdrževanje

Hidravlična pregibna miza je namenjena za premoščanje višinske razlike med tovornim vozilom in razkladalnim podestom. Namenjena je predvsem uporabi v skladiščnih objektih. Pomol mize služi za premoščanje razdalje med betonskim podestom in zabojem tovornega vozila. Hidravlična pregibna miza je lahko v skladiščni objekt vgrajena samostojna ali v kombinaciji z ekspeditnim tunelom in vrati, pri čemer je delovanje vrat in pregibne mize usklajeno preko električnega krmiljenja.

Hidravlične pregibne mize lahko projektiramo tudi za specialne namene po želji kupca. To pomeni različne dimenzije, kakor tudi izvedbe pregibnih miz.

Za potrebe živilske industrije lahko pregibne mize izvedemo v pocinkani izvedbi ali pa je del, ki je v dotiku s tovorom izdelan iz nerjavečega jekla.

Hidravlični agregat je nameščen na nosilnem ogrodju pregibne mize in je dvignjen 400mm nad tlemi. S tem je omogočeno, da se lahko tovornjak, ki ima vgrajeno nakladalno ploščad, približa pregibni mizi tako, da se ploščad položi na tla in se umakne pod pregibno mizo v zato izdelan utor betonskega podesta.

Podjetje Vilpo hidravlične pregibne mize projektira, izdeluje, montira in vzdržuje. Zagotavljamo vam 12 mesečno garancijo na vse sestavne dele.
Hidravlične pregibne mize so plod lastnega razvoja in izkušenj. Izdelane so iz kvalitetnih materialov in komponent s premišljenimi rešitvami, ki zagotavljajo preprosto in varno upravljanje in izpolnjuje vse varnostne predpise.

Vsi jekleni deli so peskani in elektrostatično barvani kar zagotavlja dolgotrajno protikorozijsko zaščito in lep izgled. Vgrajene hidravlične komponente s svojo kvaliteto zagotavljajo dolgotrajno nemoteno delovanje.

Podjetje VILPO ima v proizvodnem programu standardne pregibne mize s površino plošče 1942x2405 mm(ŠxD) ter nosilnostjo 40kN, 60kN in 80kN. Po želji naročnika lahko izdelamo tudi pregibno mizo drugih dimenzij in nosilnosti.

Krmiljenje pregibne mize je zasnovano tako, da je upravljanje kar se da enostavno in logično.

  • vklop in izklop krmiljenja je izveden s stikalom na ključ, kar zagotavlja upravljanje z mizo samo pooblaščenim osebam.
  • pravljanje z mizo je izvedeno z dvema tipkama s preprosto logiko; dvig pomol ven in dvig pomol noter; spust pomola je samodejen.
  • plavajoča lega zagotavlja, da se višina pomola spreminja s spreminjanjem višine kesona zaradi spremembe obremenitve tovornega vozila.